Tottenham-kaptajnen Hugo Lloris, underskriver en 5,5-årig kontraktforlængelse hos Tottenham. Pochettino mener at Lloris viser tro på fremtiden hos Tottenham, igennem hans underskrift.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham-kaptajnen Hugo Lloris har ifølge mediet standard, underskrevet en kontraktforlængelse med Tottenham. Lloris vil være at finde på White Hart Lane, i de næste 5,5 år, hvis altså han bliver hos Premier League-klubben indtil kontrakten udløber.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Den 29-årige franskmand vil ifølge standard komme til at tjene omkring 1.050.000 kroner om ugen. Tottenham-træneren Mauricio Pochettino er glad for at Lloris har underskrevet, og mener at det giver en kæmpe lettelse, ift. Tottenhams fremtid.

Mauricio Pochettino udtaler følgende til Standard:

“Han er vores kaptajn, vores leder. Alle spillerne i truppen respekterer ham, og ved at han er lederen. Det er vigtigt for klubben, at han får nogle flere år, så kan de andre spillere også se, at vi mener det seriøst det vi har gang i.

Lloris viser samtidig tro på at vores udvikling går i den rigtige retning. Lloris støtter hele fremgangen hos Tottenham, og det sætter jeg stor pris på.

Han har i lidt over to år vist, hvor vigtig og stærkt han er. Jeg har aldrig følt at jeg var tæt på at miste ham, og han er en af de bedste målmænd i verden. Det er dejligt at have sådan en spiller i truppen.”

Læs også: Tidligere United-træner: Jeg blev unfair behandlet