Den tidligere Everton-træner David Moyes, var træner hos Manchester Untied efter Sir Alex Ferguson takkede af, og lod en anden overtage jobbet. Moyes fik ikke den bedste tid hos United, og nu mener Sunderland-træneren at han blev behandlet dårligt.

Af Lasse D. Drescher

Sir Alex Ferguson takkede af som Manchester United-træner, og der var på daværende fremgang som der altid havde været i Uniteds historie. Så blev der sat en mand, til at føre Alex Ferguson’s arbejde videre, og det var så den daværende Everton-træner David Moyes.

Man kan roligt sige, at Moyes ikke fik ført fremgangen videre, og det gjorde efterfølgeren Louis van Gaal heller ikke. Nu er det så José Mourinho, som skal forsøge at få United tilbage på det rigtige spor.

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Den nuværende Sunderland-træner David Moyes, mener dog at han blev behandlet for dårligt, da han var træner hos Manchester United.

David Moyes udtaler følgende:

“Jeg blev unfair behandlet, specielt fordi jeg ikke var den eneste træner som bare kom og forlod senere. Der var mange gode spillere på det United-hold, og ingen af dem var ved deres karrieres slutning. Derfor var det også sværere, når man skulle fravælge nogen.

Der var nogle få trænere som blev tilbudt jobbet på Old Trafford. Jeg var meget glad og beæret, fordi man skal have en vis klasse, for at blive tilbudt et job på Old Trafford. Men det endte bare ikke, som jeg og United-staben havde håbet på.”

Læs også: Southampton-stjerne: Jeg vil spille på det højeste niveau