Southampton-spilleren fortæller at han ligesom alle andre har ambitioner. Han ønsker derfor at spille på det højeste niveau han kan, og det tyder på, at det ikke bliver hos Southampton.

Af Lasse D. Drescher

Southampton-stjernen Virgil van Dijk udtaler, at han er glad hos Southampton, men han ønsker at spille på højeste niveau. Hvis van Dijk vil ud og spille med i toppen af europæisk fodbold, bliver hollænderen formentlig nødt til at forlade Southampton.

(Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den 25-årige midterforsvar skal overveje fremtiden. Han kan blive hos Southampton og være en af de vigtigste, eller skifte til en større klub, hvor han så skal kæmpe for spilletiden.

Virgil van Dijk udtaler følgende til Times:

“Alle fortæller mig at 25, er den bedste alder. Der er stadig mange år tilbage, og jeg nyder hvert eneste øjeblik og spilleminut. Southampton er en god klub for mig, det er et fantastisk sted at være, og jeg elsker at jeg er en del af den fantastiske fremgang vi opnår.

Alle spillere i verden er ambitiøse. Jeg har selvfølgelig også ambitioner, og jeg vil gerne udvikle mig så meget som overhovedet muligt. Jeg skal spille mange kampe, for at blive endnu bedre, og jeg tror samtidig også at jeg bliver nødt til at spille på det højeste niveau.

Ja jeg koster meget, men det kan jeg ikke gøre noget ved. Det er sådan fodboldverden har udviklet sig, men jeg føler mig på ingen måde presset til at spille godt, og vise mig frem.”

Læs også: Klopp: Ingen vinterpause er godt, fordi vi er brandvarme