Kommer Antonio Conte til Chelsea, vil han hente Bayern München-spilleren Arturo Vidal til Premier League.

Af: Lasse D. Drescher

Den italienske træner Antonio Conte, ligner den nye mand hos Chelsea.

Kommer Antonio Conte til Stamford Bridge, vil han gerne hente Bayern Münchens Arturo Vidal til klubben. Conte og Vidal arbejdede sammen hos Juventus fra 2011 til 2014. Conte fastslår at det ville være skønt at arbejde sammen med Vidal igen. 

Antonio Conte og Arturo Vidal jubler efter Juventus-scoring. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Antonio Conte og Arturo Vidal jubler efter Juventus-scoring. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Conte har op til flere gange fortalt hvor god en fodboldspiller Arturo Vidal er. Conte har endda fortalt at han ville have Vidal med, hvis han skulle i krig. 

Antonio Conte udtalte følgende til Sky Sports:

“Arturo Vidal er en fantastisk spiller, og jeg må indrømme at i Juventus der var det svært. Det var svært at få Vidal ind på holdet, da vi ikke kunne finde en position der passede Vidal perfekt. 

I mit hoved ville jeg gerne spille 4-2-4 og 4-4-2, men efter at jeg så hvor energisk og aktiv Vidal var. Gik jeg tilbage til en 4-3-3 som efter lidt transformerede sig til en 3-5-2. 

Vidal har en fantastisk tilgang til spillet, og han er teknisk og taktisk klog. Som en bonus er Arturo Vidal også fysisk stærk. Vidal har vinder-indstillingen, hvis der er en stor modstander som skubber lidt, så vil Vidal skubbe hårdere så han får afmærket sit territorium.”

Læs også: Soccerlens: Conte ønsker at hente tidligere Juventus-profil til Stamford Bridge