Af Anders Lang Jensen

Spanske Diego Costa har gang i en god sæson sammen med Chelsea-mandskabet, men han ligner mere og mere fortid på Stamford Bridge grundet stridigheder tidligere på sæsonen.

Photo by Alan Martin/Action Plus via Getty Images

Der er voldsom interesse fra det efterhånden velkendte kinesiske marked for Costa, men også selveste Real Madrid meldes nu glade for den brasiliansk-fødte angriber, og kongeklubben overvejer at ligge et stort bud, når sommerens store transfervindue slår dørene op.

Derfor vil italienske Antonio Conte have erstatninger ind, og dem har han angiveligt fundet, hvis man skal tro engelske medier og The Sun. Her skulle ledelsen i Chelsea være villige til at sælge den temperamentsfulde angriber i Diego Costa og hente hele to afløsere ind.

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Romelu Lukaku og Alvaro Morata er navnene Conte har øverst på ønskelisten, og de to angribere skal betales af de mange penge, der bliver banket ind på Chelsea-kontoen efter et stort salg af Costa, man altså planlægger i London-klubben.

Lukaku har tidligere spillet i Chelsea, og ønsker angiveligt en genforening med hjerteklubben. Morata har arbejdet under Conte i Juventus, og synes ifølge medier om idéen om et skifte til Chelsea og den italienske manager.