Chelsea-træneren fortæller til Espn, at de talentfulde spillere hos Chelsea godt kan opnå et nivuea tæt på Lionel Messi og Cristiano Ronaldo’s.

Af Lasse Dam Drescher

Cont

(Photo: Getty Images)

Den nye Chelsea-træner Antonio Conte tror på at spillerne kan opnå et nivuea tæt på Lionel Messi og Cristiano Ronaldos. Chelsea endte i sidste sæson nummer 10, og det var helt bestemt ikke noget man var tilfreds med.

Den italienske træner Conte, vil nu gøre Eden Hazard, Cesc Fabregas og Willian til klubbens bedste spillere, Ifølge Espn.

Antonio Conte udtaler følgende til Espn:

“Chelsea har spillere der kan blive nogle af verdens absolut bedste. Spillerne der arbejder for det, kan opnå meget. Nu har vi spillere, fantastiske spillere og de arbejder for det her. Vores talentfulde spillere er ikke på niveau med Messi, Suarez, Neymar, Ronaldo eller Pogba, endnu. Det er vigtigt at sige de ikke har det endnu, men at det nok skal komme.

Det er vigtigt at vi både bruger hovedet, men også hjertet. Samtidig er tålmodigheden vigtig, vi skal ikke forvente at vi bliver de bedste fra dag til dag, men det er et længere projekt.”

Læs også: Henry: Jeg vil stadig støtte klubben, og jeg håber på det bedste i den kommende sæson