Antonio Conte bliver interviewet af Football-Italia, hvor der kommer nogle spændende udtalelser fra den italienske træner. Conte mener tilsyneladende at der er to muligheder. 

Af Lasse D. Drescher

Football-Italia har interviewet Antonio Conte, og der kommer nogle spændende udtalelser fra den italienske træner. Antonio Conte fortæller at det ville være dumt af Chelsea at fyre ham, da de er på vej til at opnå alle de mål der er sat.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Der har nemlig i den seneste periode været skrevet meget om, hvornår det var tid til at Conte blev fyret. Da Chelsea bare fik dårlige resultat gang på gang, og det hele gik skidt, men nu fortæller Conte lidt om det.

Antonio Conte udtaler følgende:

“Du fortsætter ikke med en træner fordi han opnår noget på en sæson, men fordi du opbygger noget med ham, og du kigger på ham som person. Det er ikke altid et krav at man skal vinde noget, og specielt ikke i England hvor konkurrencen er så hård.

Jeg ser på det således at man kan vinde, men samtidig kan klubben være utilfreds med dig. På det tidspunkt er det rigtig at skifte træner, men samtidig kan du stole på en træner også selvom han ikke vinder.

Der er to måder man kan tage det på. Der er en dum måde og en inteligent måde. Det er min mening, men jeg har respekt for alles meninger. Hvis klubben vælger at sende mig væk, så er det fordi de ikke er glade for mit arbejde og det jeg har gjort.

Som i ved så slutter min kontrakt i 2019. Fra min synsvinkel af så vil jeg gerne blive, og arbejde videre med at få klubben i den rigtige retning. Men hvis de fyre mig, så er det dumt.”

Læs også: Klopp kigger mod hjemlandet: Vil have Leverkusen-talent til Anfield!