Liverpool har ifølge engelsk medie Bundesliga-stjerne i kikkerten. Klopp og Liverpool kigger mod Bayer Leverkusen, hvor 20-årige Leon Bailey befinder sig.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportsmole skriver at Jürgen Klopp og Liverpool har ny profil i kikkerten. Det er en spiller som for alvor har slået igennem hos Bayer Leverkusen, i den tyske Bundesliga. Det er formentlig også derfor at Klopp har haft ham i kikkerten.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Jürgen Klopp var før hans tid hos Liverpool, træner hos Borussia Dortmund i flere sæsoner. Spilleren som nu rygtes mod Premier League-storklubben er den 20-årige angriber Leon Bailey fra Jamaica.

Den unge Bayer Leverkusen-stjerne har i 22 Bundesliga-kampe sendt 10 scoringer i mål. Dog må mediet samtidig understrege at de er i tvivl om, hvor vidt Liverpool stadig har brug for offensive forstærkninger.

Liverpool har brugt Roberto Firmino på toppen en del, og det har egentlig vist sig som en udemærket løsning. Dog kunne Leon Bailey lige hjælpe, med at styrke angrebet og give endnu flere muligheder til Liverpool.

Jürgen Klopp og Liverpool har tidligere vist interesse i AS Monaco-stjernen Thomas Lemar. Det tyder dog ikke på at det skifte bliver en realitet, og derfor har Liverpool så kigget videre og fundet 20-årige Leon Bailey.

Det bliver dyrt, men er den 20-årige det hele værd?

Det engelske medie skriver samtidig at Leon Bailey dog ikke ligner en mand som er færdig hos Bayer Leverkusen. Derfor forventes det at Liverpool skal op og byde omkring 750.000.000 kroner, for at have en chance.

Prisen på Leon Bailey er ikke engang meget højere, end den forventede pris på franske Thomas Lemar. Prisen på AS Monaco-stjernen var ifølge mediet omkring 675.000.000 kroner, så derfor er det ikke den helt store ændring.

Mediet stiller dog spørgsmålstegn ved om Liverpool endnu engang, går ud og bruger mange penge. Eftersom de i januar hentede Southampton-stjernen Virgil van Dijk til klubben for mange penge.

Læs også: Manchester United skal handle stort ind: Vil sikre sig Bayern-duo