Ifølge tysk medie er der to Bayern München-profiler, som nu rygtes mod Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Det tyske medie Kicker skriver, at der formentlig er to spillere som kan forlade Bayern München til sommer. Det sker eftersom at det mere eller mindre er blevet fastslået, at Bayern München skriver under med Schalke-stjernen Leon Goretzka.

(Photo: Getty Images)

Bayern München duoen som rygtes væk fra Allianz Arena, og mod Old Trafford er to midtbanespillere. Det er den 30-årige Arturo Vidal og den 26-årige midtbanespiller Thiago Alcantara.

De to førnævnte spillere har ifølge mediet Kicker, været to store profiler for Bayern München i de seneste sæsoner. Specielt chileneren Arturo Vidal har været en stor profil. Vidal har også været eftertragtet blandt flere europæiske storklubber.

Grunden til at den 30-årige Vidal er tæt på et skifte, er ifølge mediet af to grunde. Den ene er at Bayern vil lave plads til unge Leon Goretzka, samtidig med at Vidal er kommet lidt op i årene. Manchester United vinker formentlig også farvel til en profil, nemlig Michael Carrick.

Kan Bayern München-duoen forstærke Manchester United?

Så kunne Arturo Vidal være en solid erstatning for Manchester United-kaptajnen Michael Carrick, på den defensive midtbane. Det forventes samtidig ikke at Bayern München kræver meget for Arturo Vidal, hvilket kan blive en fordel for Manchester United.

Derimod forventes det at der bliver krævet omkring 335.000.000 kroner, for den 26-årige Thiago Alcantara. Dog har Thiago haft store problemer med skader i de seneste sæsoner, så han har haft svært ved at opnå hans bedste niveau.

Men Kicker understreger at Manchester United stadig har interesse, i de to Bayern München-spillere. Da de gerne vil forstærke midtbanen hos United, og det kan de helt sikkert med de to eventuelle tilføjelser.

Læs også: Guardiola til Leicester City: Spiller han mod os på lørdag, så køber vi ham