Af Anders Lang Jensen

Chelseas spanske superangriber Diego Costa har haft interesse fra Kina, og denne forventes ikke at dæmpe sig i sommerens transfervindue.

Diego Costas skifte til kinesisk fodbold ligner mere og mere en realitet. Foto: Getty Images

Der var drama i den engelske topklub, da klubbens store stjerne Diego Costa efter sigende skulle væk til kinesisk fodbold. Men den aggressive angriber blev på Stamford Bridge, men ifølge flere kilder er der en mundtlig aftale mellem parterne om, at Costa får lov til at skifte til det stenrige Kina og klubben Tianjin Quanjian, der også viste interesse i januar måned.

Rygterne om et exit fra den engelske liga har nu fået ekstra ben at gå på. Den målfarlige spanier antyder nemlig lidt problemer på den hjemlige front til engelske Mirror: ”Jeg er glad i Chelsea, men derfor er jeg ikke nødvendigvis også glad for at bo i London. Men det er en helt anden sag.”

Rygterne har taget til efter denne kontroversielle udmeldning fra angriberen, der bliver svær at erstatte, men ifølge Mirror har italienske Antonio Conte afløserne klar. Chilenske Alexis Sanchez og belgiske Romelu Lukaku nævner avisen som de varmeste navne netop nu til den kommende spydspids for Chelsea-mandskabet.