Af Anders Lang Jensen

Chelseas problembarn Diego Costa ligner en færdig mand på Stamford Bridge, efter den spanske angriber heller ikke kom med på Chelseas pre-season.

Foto: EPA/LISI NIESNEN

Der skal findes en ny klub denne sommer, og den idé synes manager Antonio Conte også om, da det rygtes, at han skulle have fortalt Costa, at han ingen fremtid har i hans planer med det engelske mesterhold. Derfor hentede man forleden spanske Alvaro Morata i Real Madrid som ny førsteangriber.

Landsmanden til Costa er den oplagte afløser for den tidligere Atletico-angriber, der forventes at offentliggøre en ny klub snarest. Denne klub kan meget vel være beliggende sydligere end regnfulde England, da interessen er stor fra Italien. Det melder engelske Express.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

AC Milan og deres sportsdirektør Marco Fassone bekræfter nemlig nu, at der er dialog mellem klubben på San Siro og agenten for Diego Costa. Den italienske storklub fører dermed jagten på den spanske angriber, der nu holder ferie i Brasilien i stedet for at være med på London-klubbens sæsonforberedelser.

Men Fassone forholder sig dog i ro omkring interessen: ”Diego Costa er i Chelsea nu, og derfor ønsker jeg ikke at kommentere på andre spillere. Han er en fremragende fodboldspiller, fantastisk. Men for nu er han i Chelsea”, siger han til italienske Sky Sports.

Photo by Stephen Pond/Getty Images

AC Milan har allerede været voldsomt aktive på transfermarkedet denne sommer, og der er spenderet mere end 750 mio. kr. fra deres side. Men der er plads til endnu en angriber som konkurrent til den portugisiske André Silva, der også er hentet dyrt ind denne sommer fra FC Porto.

Med for de kinesiske ejere af Milan er det angiveligt intet problem at skulle hente Costa. Økonomien er intet problem, fortsætter avisen.