Philippe Coutinho rygtes endnu engang væk fra Liverpool, og mod den spanske gigant FC Barcelona. Mediet Metro mener der er størst sandsynlighed for, at den potentielle Coutinho-erstatning findes hos Napoli. 

Af Lasse D. Drescher

Den brasilianske Liverpool-stjerne Philippe Coutinho har i en længere tid været rygtet væk fra Liverpool, og mod den spanske storklub FC Barcelona. Derfor har Liverpool ifølge Metro været på udkig efter en erstatning, såfremt Coutinho forlader Anfield.

(Photo by Ciro De Luca/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Den 25-årige brasilianer var ikke med i Liverpools Premier League-åbningskamp mod Watford. Flere medier tvivler på at Coutinho er skadet, som Liverpool de fortæller. De fleste forventer at Coutinho formentlig forlader Anfield denne sommer.

Spilleren som ifølge Metro kan erstatte Philippe Coutinho hos Liverpool, er Napoli-stjernen Lorenzo Insigne. Den velspillende italienske kantspiller har været en af Napoli, og Serie A’s bedste spillere i den forgangne sæson.

Napoli-stjernens agent udtalte for en uges tid siden, at Insigne ikke har interesse i at forlade Serie A-storklubben. Metro understreger dog at såfremt Liverpool får de absurd mange penge for Coutinho, så har de chancen for at sikre sig Insigne.

Den 26-årige italiener formåede i sidste sæson at lave 20 mål og 12 assist. Det er en rigtig god statistik, for Napoli-stjernen som egentlig er kantspiller. Insigne har scoret overraskende mange mål, understreger det engelske medie.

Hvem kan erstatte Liverpool-stjernen Coutinho?

Schalke-stjernen Max Meyer har også været sat i forbindelse med et skifte til Premier League. Dog mener Metro at Liverpool har større interesse i Lorenzo Insigne.

Napoli-stjernen har ifølge Metro vist højere klasse i den forgangne sæson, det kan spille en stor rolle. Det er formentlig det, som gør at Liverpool forventes at jagte Napoli-stjernen frem for Schalke-stjernen.

Læs også: Chok på broen: Conte favorit til at blive fyret