Thibaut Courtois roser både De Gea og Petr Cech i et belgisk TV-program, hvor Courtois skal udpege nogle målmænds stærkeste sider.

Af Lasse D. Drescher

Der er altid rivaliseringer mellem Manchester United og Chelsea, og det er der selvfølgelig også mellem de to målmænd. David De Gea og Thibaut Courtois har også en spændende duel. De er uden tvivl blandt verdens absolut bedste målmænd.

Den belgiske målmand blev kåret til Premier Leagues bedste målmand, da Chelsea vandt Premier League-titlen. Det er nu noget tid siden, at Chelsea vandt titlen. Nu er De Gea i manges øjne blevet bedre end Courtois, specielt fordi at De Gea gang på gang redder Manchester United.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Thibaut Courtois var at finde på et belgisk TV-program manday aften, og Courtois deltog i en quiz hvor han fik nogle målmænd, og så skulle han udpege den ting som de er bedre til end ham selv.

Courtois udtalte følgende om United-målmanden David De Gea:

“De Gea har virkelig gode reflekser, specielt på linjen. Han er en af de bedste, han er nok lidt bedre end mig på reflekserne.”

Courtois fortalte følgende om Arsenals Petr Cech:

“Jeg har virkelig meget respekt for ham. Han er en af de flinkeste og sjoveste personer jeg kender. Jeg er glad for at jeg har mødt ham igennem fodbolden, og jeg har lært meget. Lige da jeg ankom til Chelsea, hjalp han mig meget.”

Læs også: Tidligere Chelsea-træner: Terry kunne godt spille for Manchester United