Ifølge den tidligere Chelsea-træner Ray Wilkins, er der chance for at John Terry måske kunne komme til at spille for Manchester United. 

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-stjernen John Terrys tid hos The Blues er ifølge nogle medier, ved at være ovre. Terry viser ofte at han stadig kan være en vigtig mand, med hans erfaring og kloge hoved. Dog kan der til tider være problemer med Terrys krop, som måske er ved at have spillet de sæsoner den skal.

Nu sættes Terry så i forbindelse med et skifte. Et skifte har været på tale før, hvor destinationen lød på Kina. Dog mener flere at det ikke bliver en realitet, endnu. Eftersom at John Terry i manges øjne ikke skifter til Kina, pågrund af penge.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

John Terry har i den seneste periode haft problemer med at få spilletid hos Conte. Derfor har den tidligere Chelsea-træner Ray Wilkins udtalt sig om Terrys situation offentligt.

Ray Wilkins udtaler følgende til Metro:

“Jeg er næste sikker på at John ikke skifter til Kina, fordi han hellere vil spille god fodbold istedet for bare at få en kæmpe løn. Dog kunne jeg godt se ham spille på Old Trafford, eftersom det ikke tyder på at han vil få så meget spilletid hos Antonio Conte. Terry har stadig meget at tilbyde, selvom han er oppe i årene. Der skal nok være nogle større klubber, som kan bruge en erfaren og klog spiller som John.”

Læs også: Griezmann: Det ville være fedt at spille sammen med Pogba