Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann fortæller at han på nuværende tidspunkt ikke er på udkig efter en ny klub. Griezmann fortæller dog at det ville være fedt, at spille sammen med Paul Pogba på et tidspunkt.

Af Lasse D. Drescher

Metro fortæller at Manchester United, City og Chelsea alle er på jagt efter Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann. Griezmann bliver gang på gang sat i forbindelse med et skifte, uden at der er sket noget.

Den 25-årige franskmand har ifølge Metro udtalt at hvis han skulle vælge en, af de tre førnævnte Premier League-klubber. Så ville Griemzann vælge Manchester United, hvor landsmanden Paul Pogba også befinder sig.

(Photo by Dave Winter/Icon Sport via Getty Images)

(Photo by Dave Winter/Icon Sport via Getty Images)

Metro fortæller samtidig at Griezmann tidligere på ugen udtalte, at han ofte følger med i udviklingen hos Manchester United. Griezmann får formentlig noget info fra Paul Pogba.

Griezmann udtaler følgende til Metro:

“Jeg spørger altid Paul om hvordan det går hos Manchester United. Jeg er overbevist om at United er en storklub, men en virkelig god struktur og forventning til deres spillere. Vi hører ofte spekulationer om Manchester United, og Paris Saint-Germain, men på nuværende tidspunkt søger jeg ikke en ny klub.

Men det ville selvfølgelig være fedt, at spille spille sammen med Paul Pogba.”

Læs også: Xavi siger Barcelona skal købe Liverpool-stjerne