Thibaut Courtois kommer med en spændende udtalelse, om hans fremtid. Courtois nævner samtidig at han formentlig kommer til at spille sammen med Hazard.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Standard skriver om en spændende udtalelse, som er kommet fra Chelsea-stjernen Thibaut Courtois. Netop den førnævnte målmand og landsmanden Eden Hazard rygtes begge væk, fra den engelske storklub Chelsea.

(Photo: Getty Images)

Thibaut Courtois afslører i et interview, at han lige skal snakke med den nye Chelsea-træner om, hvad hans planer for fremtiden er. Den nye Chelsea-træner er den tidligere Napoli-træner Maurizio Sarri.

Thibaut Courtois udtaler følgende:

“Hvor jeg tager hen, følger Hazard efter. Vi vil ikke lade hinanden gå, så nu må vi se. Nu er der ferie, og så skal jeg tale med træneren om at se hvilke planer og muligheder der er. Alle muligheder er åbne for mig.

Jeg kan blive her hos Chelsea, og jeg kan også forlade. Jeg tvivler på de vil have en med mine kvaliteter og evner på bænken, men jeg kan rigtig godt lide at være her i London.”

Det tyder på at den belgiske målmand er ret sikker på, at mulighederne for fremtiden er åbne for ham. Samtidig med at han fastslår, at ham og holdkammeraten Eden Hazard formentlig kommer til at ende det samme sted.

Belgien vandt i går eftermiddags bronzekampen ved VM-slutrunden, i Rusland. Det belgiske landshold vandt 2-0 over England. De to belgiske scoringer blev sendt i netmaskerne af Thomas Meunier og den førnævnte Chelsea-stjerne Eden Hazard.

De to belgiske stjerner er begge store profiler, hos den engelske storklub Chelsea. Men samtidig så har de begge to også været sat i stor forbindelse, med et skifte til den spanske storklub Real Madrid, som skulle stå klar med stor interesse i dem begge.

Læs også: Napoli-chef afslører: Jeg fik tilbudt Ronaldo, men sagde nej…