Den 21-årige AS Monaco-profil Thomas Lemar rygtes mod Premier League-storklubben Liverpool. Lemar er tidligere blevet rygtet mod Arsenal, men nu har Liverpool også meldt sig ind i kampen.

Af Lasse D. Drescher

AS Monaco-stjernen Thomas Lemar har været yderst velspillende for AS Monaco i den seneste sæson. Der er en del Monaco-profiler som har forladt den franske storklub, og nu rygtes den 21-årige Thomas Lemar også væk.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Det har tidligere primært været Arsenal som har vist stor interesse i Lemar, men nu har Liverpool meldt sig ind i kampen. The Sun skriver at det er eftersom at Philippe Coutinho kraftigt rygtes væk fra Anfield.

Arsenal har ifølge Sun tidligere budt omkring 375.000.000 kroner.  Den franske storklub AS Monaco kræver ifølge rygternem omkring 665.000.000 kroner, for den unge franske midtbanespiller.

Det engelske medie skriver at Thomas Lemar kunne være en udemærket erstatning, for den yderst velspillende Philippe Coutinho.

Hvad har sat gang i alle rygterne?

Det hele startede med at den franske storklub PSG viste stor interesse i Barcelona-stjernen Neymar. Det er ifølge det spanske medie Sport, meget tæt på at Neymar skriver under med Paris Saint-Germain i løbet af den næste uges tid.

Derefter har det så stået klart at FC Barcelona ville ud og finde en Neymar-erstatning. FC Barcelona har så fundet Neymar-erstatningen hos Liverpool, og det er den 25-årige Philippe Coutinho.

Det har så ført til at Liverpool skal ud og finde en ersatning til Coutinho, såfremt han skulle skrive under med FC Barcelona. Det er så der den 21-årige AS Monaco-stjerne Thomas Lemar kommer ind i billedet.

Læs også: Konkurrence til Arnautovic: Dynamo Kiev-stjerne rygtes mod West Ham