Den 24-årige argentiner Manuel Lanzini rygtes væk fra London-klubben West Ham. Der er ifølge spansk medie stor interesse i Lanzini, fra Premier League-storklubben Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver der er stor chance for, at Philippe Coutinho formentlig bliver solgt. Den brasilianske kreatør er rygtet mod FC Barcelona, og ifølge mediet har Liverpool fundet Coutinho-erstatningen.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Spilleren som Liverpool skulle have i kikkerten til at erstatte Coutinho, finder vi hos West Ham. Det er den 24-årige argentinske kreatør Manuel Lanzini. West Ham-spilleren har været velspillende, og vist hvad han kan.

Manuel Lanzini lavede i den seneste sæson otte mål og to assist. Philippe Coutinho lavede lidt flere, det blev til 13 mål og syv assist for Coutinho. Dog må det understreges at der også er stor forskel, på de to spilleres priser.

Passer West Ham-spilleren perfekt til Liverpool-stilen?

Det spanske medie Don Balon skriver at Manuel Lanzini forventes at koste omkring 185.000.000 kroner. Lanzini viste også hos West Ham, at han var god til også at gå med hjem og derfor støtte defensiven.

Jürgen Klopp ønsker at hans spillere løber meget og hjælper i begge ender. Til den måde at spille på passer Manuel Lanzini perfekt ind på holdet.

Læs også: Everton-profil rygtes mod PL-konkurrent