Den 23-årige Everton-profil Ross Barkley rygtes mod tre engelske storklubber. Det er Arsenal, Tottenham og Manchester United som ifølge engelsk medie viser interesse.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver at Everton-profilen Ross Barkley. Den 23-årige englænder er i en længere tid blevet rygtet væk fra Everton. Der er flere af de store Premier League-mandskaber som viser interesse i Barkley.

(Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)

Daily Star skriver at det er Arsenal, Tottenham og Manchester United som alle viser stor interesse, i den unge engelske midtbanespiller. Sky Sports skriver samtidig at Ronald Koeman skulle have gjort det klart, at Barkley forlader Everton denne sommer.

Det engelske medie understreger at Everton for et års tid siden håbede på at få omkring 415.000.000 kroner for Barkley. Nu hvor den 23-årige Barkley blot har et enkelt år tilbage af hans kontrakt, forventes det blot han vil koste omkring 210.000.000 kroner.

Ser vi englænderen hos Tottenham i den kommende sæson?

Mediet Daily Star mener dog at Mauricio Pochettino og Tottenham er favoritter, i jagten på den 23-årige Everton-spiller.

Læs også: Mandagens transferrygter: Keita til Italien, Barkleys løn og Newcastles chokbud