Af Anders Lang Jensen

Brasilianske Phillippe Coutinho var i sommer tæt på et skifte til FC Barcelona, men hans klub Liverpool ville ikke sælge playmakeren trods voldsomt store bud fra den spanske storklub.

Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Rygterne fortsætter trods handlen, der ikke blev til noget som helst, og flere store medier har over en længere periode meldt om et stort bud fra Barcelonas side til januars transfervindue på Coutinho endnu engang. Men sådan en handel kan også falde til jorden.

Den tidligere midtbanespiller i Barcelona Thiago tørner ud for tyske Bayern München, men ifølge det spanske medie Don Balon ønsker den spanske landsholdsspiller at vende hjem til det spanske, for at tage over for Andres Iniesta når midtbaneveteranen siger stop en dag.

Barcelona får altså nu et alternativ til den midtbanestjerne, klubben ønsker at hente. Coutinhos drømmeskifte til Camp Nou kan være afblæst efter mediet erfarer, at Thiago selv har tilbudt sig til Barca. Spanieren er lunken over tilværelse i det sydtyske, hvorfor en retur til hjemlandet tiltaler.

Midtbaneteknikeren forlod selv samme Barcelona tilbage i 2013 til fordel for tyske Bayern og er vokset til en markant profil på den tyske gigants mandskab. De seneste sæsoner har dog ikke været succesfulde for Bayern, der kæmper med resultaterne i det europæiske og i denne sæson på alle parametre.

Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Den nye Barca-træner Ernesto Valverde ønskede sig en midtbanespiller af højeste kvalitet denne sommer, men det eneste navn der blev hentet til den catalanske hovedstad, var Paulinho. Navne som netop Thiago, Coutinho og italienske Marco Verratti var transfermål i sommerens vindue.

Nu er der altså nye informationer i hele sagaen om en kommende transfer til Camp Nou. Prisen på Coutinho og Thiago er med stor sandsynlighed meget forskellig. Liverpool kræver mange penge for deres midtbanestjerne, mens Thiago ønsker at skifte væk og kan presse på for et skifte.