Af Anders Lang Jensen

Holdet på Anfield vil bestræbe sig meget på for at holde på deres brasilianske superstjerne Phillippe Coutinho, selvom der er voldsom stor interesse fra andre europæiske storklubber. Især spanske FC Barcelona, som også i sommer var tæt på Coutinho, meldes fortsat som bejler til offensivstjernen.

Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images

Men The Reds forsøger dog at være på forkant hele tiden, hvorfor Jürgen Klopp og co. planlægger at sætte navn på en eventuel afløser på deres offensive tekniker. Navnet er Julian Draxler, som er at finde i den franske hovedstad i PSG. Men tyskeren er ikke fast mand på det stjernespækkede hold, hvorfor et exit næste sommer fra Parc des Princes er på tale.

Den engelske tabloidavis Daily Star melder nu, at manager Klopp har identificeret den tyske landsholdsspiller som afløser, hvis man ender med at sælge den store kreatør Coutinho til eksempelvis FC Barcelona.

Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

En stort milliard-bud er på tale i det spanske, hvor Barca muligvis vil spendere nogle af pengene fra salget af Neymar til netop Paris Saint-Germain i sommer. Klubben vil forsøge sig endnu en gang til vinterens transfervindue, hvorfor Draxler allerede kan blive aktuel til januar, melder mediet.

De seneste rygter omkring Coutinho i den engelske og spanske presse lyder på, at Liverpool er mere åben for et salg af deres stjerne end i sommer, hvor Liverpool angiveligt krævede voldsomme summer for Coutinho og ikke ønskede at slippe ham.

Photo by Nigel Roddis/Getty Images

Men tyske Klopp kan nemmere forestille sig en fremtid uden den sydamerikanske stjerne end tidligere, hvorfor Draxler også ville være en kvalitetsspiller at hente ind til offensiven, der i forvejen kører fortrinligt for holdet på Anfield.

Det er tværtimod den defensive del af spillet, der plager Klopps mandskab mere, hvilket var tydeligt i weekendens kamp ude mod Tottenham, hvor man tabte hele 4-1 på Wembley. Specielt det centrale midterforsvar er udsat for kritik i det engelske.