Af Anders Lang Jensen

Kylian Mbappé og Thiago Alcantara kan være på vej til Premier League. I hvert fald hvis man skal tro dagens presse vedrørende engelsk topklub, som planlægger sommerens transfervindue.

Manchester City har ikke tænkt sig at stå stille, selv om man netop har sikret sig et suverænt engelsk mesterskab fem runder før tid. Manager Pep Guardiola vil meget gerne forstærke sit mandskab forud for den kommende sæson, og det skal være med spillere fra øverste hylde.

Således rapporterer Sky Sports News, at Manchester City har rettet fokus mod at hente tre spillere i sommerens transfervindue. Og to af de spillere, der står øverst på Guardiolas liste er Paris Saint-Germains 19-årige angrebsstjerne Kylian Mbappé og Bayern München-spilleren Thiago Alcantara fra Spanien.

Ifølge Sky Sports holder Manchester City øje med situationen omkring Kylian Mbappé, da Paris Saint-Germain er under efterforskning for brud på reglerne om financial fairplay. I sommer hentede de også Neymar til det franske fra FC Barcelona.

Det var en handel der kostede pariserne dyrt og derfor er handlen med Kylian Mbappé og AS Monaco en lejeaftale for denne sæson, hvorefter Monaco modtager de mange millioner til sommer. Men de økonomiske regler kan spænde ben for PSG.

Thiago kender Pep Guardiola fra sin tid som træner hos Bayern München, og den 27-årige midtbanespiller kan blive langtidserstatning for David Silva, Fernandinho og Yaya Touré, som alle er over 30. Midtbanen skal altså trimmes med yngre blod.

Udover Bayern-stjernen er brasilianske Fred også meldt som transferemne på Pep Guardiolas ønskeliste, og med en alder på 24 passer Shakhtar -stjernen også ind i filosofien for et ungt projekt i Manchester-klubben.