Crystal Palace ligger i Englands hovedstad, London. Til trods for tilstedeværelsen i den engelske hovedstad ligger de – som de øvrige klubber fra London i Premier League – ikke i toppen af den bedste engelske række. Snarere tværtimod.

(Photo by Mark Robinson/Getty Images)

De dårlige resultater i klubbens første kampe af denne sæson har medført en fyring af klubbens nu tidligere hollandske træner, Frank de Boer, der blot fik få kampe i klubben.

Tilmed har man fået en ny træner i den tidligere engelske landstræner, Harry Redknapp, der dog kan se frem til en hård start på tilværelsen som manager i Crystal Palace.

I de næste tre kampe venter nemlig en række svære modstandere for holdet, der så absolut mangler selvtillid, før de igen kan komme til at vinde kampe i kampen om stadig at ligge i Premier League i næste sæson.

I de næste tre kampe i Englands bedste fodboldrække venter nemlig først Manchester City på udebane (23/9), dernæst Manchester United, også på udebane (30/9), og afslutningsvis støder man ind i Chelsea hjemme på Selhurst Park (14/10).

Så det er ikke ligefrem nogen stor pointhøst, der venter The Eagles i de kommende tre Premier League-kampe, men holdet kan dog få en smule oprejsning, hvis de formår at slå Huddersfield i den engelske Ligacup hjemme på Selhurst Park i morgen aften.

LÆS OGSÅ: AGF chokerer i Farum