Vi har endnu engang været så heldige, at få nogle helt gratis tips fra de skarpe eksperter på Oddsguru.dk. Man skal normalt betale for at få fat i disse spilforslag, men vi har helt eksklusivt fået lov til at få nogen af dem gratis.

En enkelt ting, der er værd at bemærke er, at begge spilforslag gælder for kampe, der spilles i morgen. Oddsene vil dog formentlig falde frem mod kampstart i morgen, så det er med at spille på dem i god tid.

Stoke City – Sheffield Wednesday (Capital One Cup)

Stoke City vinder kampen – Odds 1,83 (BET365)

Vi har valgt at satse på Stoke City i denne kamp, da de simpelthen bare er det bedst hold. Sheffield Wednesday slog godt nok Arsenal i sidste runde af Capital One Cuppen, men det var også på hjemmebane. Der er en verden til forskel på om de små hold spiller hjemme eller ude i de engelske pokalturneringer.

Stoke tabte godt nok til Sunderland i weekenden, men de har ellers haft en opadgående formkurve i det seneste stykke tid med to sejre over Chelsea, i Capital One Cuppen og Premier League, samt en sejr på den svære udebane i Southampton.


Dijon – Auxerre (Ligue 2)

Dijon vinder kampen – Odds 1,73 (BET365)

Den anden kamp vi skal se på er fra den franske Ligue 2. I morgen møder topholdet Dijon, rækkens 7. plads, Auxerre. Dijon spille på hjemmebanen, hvor de har været uhyggeligt stærke i den seneste periode. Faktisk så er det blevet til hele 11 sejre i de seneste 12 hjemmekampe for klubben.

Auxerre er derimod et hold, der er meget svingende når det kommer til resultaterne. De har det traditionelt svært når de kommer til Dijon, hvor de har tabt deres seneste tre kampe – faktisk allesammen med 1-0.

Alt peger mod en Dijon sejr i denne kamp og det er også den vi går med til et fornuftigt odds, 1,73. Vil man satse lidt mere, så kunne man passende satse på at Dijon vinder kampen 1-0 til odds 6,00 eller at de vinder med præcist 1 mål (-1 X) til odds 3,50.

Læs mere om Oddsguru.dk her. Vil du have flere spilforslag fra eksperterne? – Så kan du tilmelde dig Oddsguru her.