Dani Alves forklarer hvorfor det kan være svært, for en spiller som Neymar, at spille på hold med en spiller som argentinske Lionel Messi.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at Dani Alves nu fortæller lidt om hvorfor det er svært at spille på hold, sammen med Messi. Den nu 34-årige brasilianske forsvarsspiller er på kontrakt med den franske storklub Paris Saint-Germain, efter han forlod FC Barcelona.

(Photo by Mike Hewitt – FIFA/FIFA via Getty Images)

Dani Alves spillede hos FC Barcelona i perioden 2008-2016. I 2016 valgte den brasilianske forsvarsspiller at forlade FC Barcelona, for at skifte til Juventus. Så i 2017 tog Dani Alves turen videre til den franske storklub PSG.

Alves forklarer hvorfor det var svært for en spiller som Neymar, at befinde sig på et hold sammen med Lionel Messi.

Dani Alves udtaler følgende:

“Jeg tror at Neymar har spillet en rolle i at gøre Messi til den bedste spiller i verden. Men nu er han ude af Messis skygge, og kan spille på egen hånd. Når man spiller sammen med Messi opdager man hvor fantastisk det er.

Der er dog altid en tvivl om hvor vidt man er en god spiller, eller om det bare er Messi som er god eller gør holdkammeraterne gode. Jeg tror det er nemmere at opnå individuelle præstationer når man ikke er på samme hold, med en spiller som ham.”

Dani Alves og Lionel Messi var i mange sæsoner super solide og faste spillere, på FC Barcelona-holdet. De to sydamerikanske spillere spillede ifølge det italienske medie specielt en stor rolle, da FC Barcelona vandt Champions League-finalerne i 2009 og 2011.

Calciomercato skriver dog at det er lidt sært, at Dani Alves nu går ud og udtaler sig om emnet. Men det er formentlig fordi at han nu er holdkammerat med hans landsmand Neymar, i den franske storklub.

Læs også: Tottenham fastslår: Dette kræver vi for Eriksen