Den danske Tottenham-stjerne Christian Eriksen rygtes ifølge italiensk medie væk fra Tottenham, og mod Serie A-storklubben Juventus. Dog skal der et stort beløb på bordet, fra den italienske storklubs side.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Serie A-storklubben Juventus, har stor interesse i en Premier League-profil. Det er samtidig en Tottenham-stjerne, og en vi helt sikkert kende i lille Danmark, nemlig Christian Eriksen.

[Getty Images]

25-årige Christian Eriksen har i de seneste par sæsoner for alvor vist, hvor god han egentlig er. Samtidig med at han er blevet en af de vigtigste profiler hos Premier League-storklubben Tottenham, primært sammen med angriberen Harry Kane.

Calciomercato skriver at London-storklubben skulle have fortalt Juventus, at de skal et godt stykke over 445.000.000 kroner. Dog må det understreges at Mauricio Pochettino og Tottenham formentlig ikke vil sige farvel til den 25-årige dansker.

Mediet Tuttosport skriver samtidig at der formentlig er noget hos Juventus, som kan lokke Christian Eriksen til den italienske storklub. Det er nemlig at Juventus hver sæson kæmper med om titlerne i italiensk fodbold.

Kan den farlige Tottenham-duo ende med at forlade storklubben?

Helt det samme kan man ikke sige om Christian Eriksens nuværende klub Tottenham. Engelske Harry Kane har tidligere afsløret at han elsker at spille for Tottenham, men at han også gerne vil ud og vinde pokaler og store triumfer.

Juventus er som tidligere nævnt med i toppen af Serie A, hver eneste sæson. De kommer også som regel langt i Champions League, hvilket forståeligt nok også er noget Christian Eriksen gerne vil have på sit CV.

Dog må det ifølge mediet understreges, at der ikke sker noget i slutningen af januars transfervindue. Hvis der skal ske noget, bliver det først når sommerens transfervindue åbner op.

Læs også: Jagten på en vesntreback er slut: Manchester United indøser Napoli-stjernes frikøbsklausul