Barcelonas Dani Alves fortæller lidt om hans mest irriterende modstander.

Alves som har vundet trofæer som Champions League, og La Liga tre gange, mener stadig at Liverpools James Milner er den mest irreterende modstander han har haft. 

James Milner blev bedt om at følge Dani Alves op og ned af højrekanten, da Manchester City og FC Barcelona tørnede sammen i sidste sæsons Champions League, og Dani Alves brød sig tydeligvis ikke om at have Milner med på slæb hele tiden.

James Milner har nettet fem gange for Liverpool denne sæson.(Photo by James Baylis - AMA/ via Getty Images)

James Milner har nettet fem gange for Liverpool denne sæson.(Photo by James Baylis – AMA/ via Getty Images)

Dani Alves fortæller følgende til The Times:

“Jeg har spillet en mod en med mange, men ingen formår at være så irreterende som Milner var den aften, Han følger dig når du går op og dejltager i spillet, og igen når du går tilbage til forsvaret. Det er meget svært at vide hvornår du har tid og plads, han angriber dig og så dækker han dig op, så angriber han og så dækker han dig op igen.”

James Milner scorede sit femte mål for Liverpool, i kampen mod Aston Villa hvor Liverpool virkelig var i målhumør. Liverpool vandt over Aston Villa med cifrene 0-6.

Alves og Milner har spillet mod hinanden et par gange

James Milner formår at gøre Dani Alves meget irreteret, men det betyder ikke at Milner vinder på det. James Milner og Dani Alves har spillet seks gange imod hinanden, og der har Alves vundet fire gange, mens Milner kun har en sejr, og så er den sidste uafgjort.

Læs også: Messi-genialitet hyldest til hollandsk-fodboldlegende