Det danske herrelandshold i fodbold har netop vundet bronze ved landsholdsturneringen Kirin Cup i Japan. Det sker efter en 4-0 sejr over Bulgarien.

Af Emil Plovgaard

Det danske landshold fik revancheret sig ovenpå sit nederlag til Bosnien i semifinalen ved dette års Kirin Cup, der afholdes i Japan. Det danske landshold dominerede i alle perioder af kampen, og derfor var sejren fuldt fortjent.

På et mål af Morten ’Duncan’ Rasmussen, flot assisteret af en anden Aarhus-dreng, nemlig Viktor Fischer, kunne Danmark gå til pause med en føring på 1-0. Det bulgarske modsvar var næsten usynligt, og det lykkedes kun med små kontrastød fremad banen, men ikke noget, der for alvor truede Kasper Schmeichels mål.

Efter pausen fortsatte Danmark sin dominerende rolle på trods af at det bulgarske landshold forsøgte at rokere rundt flere forskellige steder.

Med tyve minutter igen blev Morten ’Duncan’ Rasmussen skiftet ud med Thomas Delaney, der dermed gav mere plads til Christian Eriksen frem ad banen.

Efter 72 minutters spil kunne Eriksen så søsætte sejren, da han scorede til 2-0, og to minutter efter lukkede selvsamme Eriksen festen med et mål til 3-0.

Det blev da også til et hattrick for Christian Eriksen, der lobbede bolden over målmand Bozidar Mitrevs krop. Hattricket lukker munden på en del af de kritikere, der har ment, at Eriksen ikke har scoret nok på landsholdet.

Danmark slutter dermed Kirin Cup godt af med en fornuftig 4-0 sejr over et noget tamt bulgarsk landshold.