Der er ikke noget at sige til, hvis den engelske Non League-klub Dulwich Hamlet har ”høje” forventninger til den nyindkøbte målmand, Simon Bloch Jørgensen. For den danske målmand måler nemlig 2,12 meter i højden.

By Hrse12 – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=62663599

Dulwich Hamlet, der til daglig spiller i National League South, har gennemført købet af Simon Bloch Jørgensen, som tidligere har spillet for Greve og Accrington Stanley.

London-klubben hævder, at han er den højeste spiller i verden, og noget kunne godt tyde på det. I al fald var han den højeste spiller i computerspillet, FIFA 18.

Simon Bloch Jørgensen er med sine 2,12 meter en usædvanlig høj spiller. Således var han også den højeste spiller i FIFA 18. Foto: Reddit

Bloch Jørgensen er et produkt af F.C. Københavns ungdomsakademi og har siden hen fået erfaringer i engelsk fodbold via ophold hos Accrington Stanley og Whitehawk FC.

Dulwich Hamlet kæmper i øjeblikket for overlevelse i National League South. Klubben ligger nummer 18 ud af i alt 22 klubber, og der er fem point ned til nedrykningsstregen.

Det er ikke første gang, Dulwich Hamlet har haft en usædvanlig høj spiller på klubbens lønningsliste. Tilbage i 2000 var den engelske angriber, Peter Crouch, på leje i klubben. Siden da har Crouch spillet for Liverpool, Portsmouth og Tottenham. I sidste måned fik han dog ny klub, da Premier League-klubben Burnley hentede ham til Turf Moor.

SE OGSÅ: VILD KASSE: Anders Randrup scorer VANVITTIGT selvmål imod OB