U21 EM er ovre og det tyder på at det har været godt for de danske U21 drenge at blive udstillet for de store klubber. I hvert fald tyder meget på, at FC Nordsjællands Uffe Bech er på vej til Hannover 96. I følge Tipsbladet.dk er det kun de endelige forhandlinger om pris, der skal overstås.  FC Nordsjælland vil i følge Tipsbladet have omkring 15 millioner kroner for den danske spiller.

Uffe Bech – Minibio

Uffe Bech er 23 år, og bliver oftest brugt som fløj eller på midtbanen. Uffe Bechs beskedne højde af en fodboldspiller at være (169 cm) og store dribleevner har givet ham det noget krævende tilnavn “Den danske Messi”, hvilket han med et skift til en storklub som Hannover 96 virkelig får brug for at vise.

Uffe Bechs fodboldopvækst startede for alvor i en alder af 13 år, hvor han blev hentet af Lyngby BK fra Hellerups Idrætsklub, og her spillede han indtil januar 2013, hvor Uffe Bech blev købt af FC Nordsjælland, der har en kontrakt med ham til sommeren 2016.

Uffe Bech har optrådt på stort set samtlige ungdomslandshold, og er en spiller, der er begyndt at blive trukket ind på A-landsholdet af Morten Olsen. Uffe Bechs seneste optrædender var ved U21 EM, hvor han sammen med de andre danske drenge opnåede en flot plads i semifinalen, hvor de blev slået af de nykårede Europa Mestre Sverige.