Af Anders Lang Jensen

Den blot 19-årige danske Ajax-angriber har skabt sig en komet-karriere på rekordtid. I går rundede man en flot sæson af med en finale i Europa League mod engelske Manchester United, men måtte dog se sig slået med 2-0 af Mourinhos tropper.

Photo by VI Images via Getty Images

Men om Kasper Dolberg kommer til at se mere til engelske modstandere, vides ikke. Den unge ydmyge angriber er eftertragtet særligt i den engelske Premier League, hvor pengene er enorme.

Tidligere har Liverpool været meldt lune på den unge dansker, hvor manager Jürgen Klopp har udtalt sig med særdeles positive vendinger om Dolberg.

Nu skulle London-klubben Tottenham dog også være inde i billedet. Det skriver franske L´Equipe. Som en mere seriøs bejler er Christian Eriksens klub meldt glade for den danske landsholdsspiller, der jagter et supplement til engelske Harry Kane.

Photo by Dan Mullan/Getty Images

Liverpool og Tottenham er altså de to store klubber i det engelske, som skal betegnes som seriøse kandidater til en kommende klub efter sommerferien.

Manager for London-klubben Mauricio Pochettino er ikke tilfreds med angriberen Vincent Janssen, der har været en stor skuffelse. Blot 6 mål i 37 kampe har den fysiske hollænder leveret. Denne rolle som ekstra angriber skal danske Dolberg altså have i stedet.

Den hollandske angriber skal væk fra Tottenham, og planen er at kæmpe med Liverpool om den tidligere Silkeborg-spillers underskrift.

Photo by VI Images via Getty Images

Hans præstationer i hele Europa League-kampagnen har være fornemme for Ajax-angriberen, og derfor er stort set alle europæiske storklubber ude efter Dolberg. Det er blot en beslutning om, hvor den næste destination skal være. Eller om den nuværende i Ajax er det bedste.

Klubber som Manchester United, Manchester City, Chelsea, Barcelona, Real Madrid og Dortmund er alle inde i billedet i den store mulige transferkabale til sommer med Dolberg som deltager.