William Kvist

COPENHAGEN, DENMARK - NOVEMBER 22: William Kvist of FC Copenhagen shows frustration during the Danish Alka Superliga match between FC Copenhagen and Viborg FF at Telia Parken Stadium on November 22, 2015 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Den danske landsholdsspiller og FCK-anfører er faktisk utrolig kvik. Det er ikke mange der ved det, men faktisk blev Kvist, der i dag er 31 år, færdig med en bachelor i civiløkonomi fra Copenhagen Buisness School i 2011. Derudover har midtbanespilleren vist også læste historie på universitetet, dette er dog ikke bekræftet af hovedpersonen selv.

Simon Mignolet

LIVERPOOL, ENGLAND - JANUARY 18:  Simon Mignolet of Liverpool signs a new contract at Melwood Training Ground on January 18, 2016 in Liverpool, England.  (Photo by John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Selvom Liverpools målmand, Simon Mignolet nogen gang fejler fælt og virkelig ligner en klovn i målet på Anfield Road, er det altså ikke fordi den belgiske landsholdsmålmand ikke har noget mellem ørerne – tværtimod. Mignolet har nemlig taget en bachelor i jura og politisk videnskab og taler desuden fire sprog næsten flydende.

Frank Lampard

Frank Lampard overraskede mange Chelsea fans, da han skiftede til City. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Den nuværende New York City-spiller fik en af de højeste score, eftersigende 150 i en Mensa-test i 2009. Dette gør ham til en af klodens 0,5 % klogeste mennsker. Har for nylig lavet en aftale med et forlag om at skrive en masse børnebøger.

Brug piletasterne herunder for at kommere videre til næste side