(Getty Images)

Uffe Bech blev dobbelt målscorer og Leon Andreasen scorede et enkelt mål, sådan gik det blandet andet til i de kampe, som havde danske spillere med i startopstillingen, i lørdagens kampe i Bundesligaen.

Leon Andreasen måtte melde afbud til landsholdet, da han skar sig i hånden med en kniv og måtte opereres, men i gårsdagens kamp hjemme mod oprykkerne fra Ingolstadt, spillede han fuld tid.

Og det var endda med mål i støvlerne.

Leon Andreasen scorede mål nummer to i 4-0 sejren over oprykkerne, hvor de 3 af målene allerede faldt i første halvleg. Og netop det 3. mål blev scoret af Uffe Bech, der nu igen er inde i varmen hos Hannover 96. I anden halvleg, kort før tid, cementerede Uffe Bech Hannover danskernes dag, med den sidste scoring i 4-0 sejren.

Også for en 3. dansker, nemlig Andreas Christensen, endte det med at blive en fin dag. Efter at være kommet tidligt foran i kampen på udebane mod Hoffenheim, overtog hjemmeholdet hele kampen, og endte med at føre 3-1, et stykke inde i anden halvleg.

Men det lykkedes alligevel for Gladbach, at gå fra banen – for niende Bundesliga-kamp i træk uden nederlag – takket være et slutresultat på 3-3.