Matteo Darmian gør det klart, at han ikke har planer om at forlade Manchester United.

Af: Lasse D. Drescher

Manchester United-spilleren Matteo Darmian gør det klart, at han er glad for at være hos United. Darmian har på ingen måde planer om at forlade Old Trafford. Darmian har spillet 32 kampe for United, efter at han ankom fra Torino i sommers.

En ukendt kilde i Italien, mener at der er chance for at Darmian skifter tilbage til Serie A, men det er kun rygter slår kilden fast.

 

Matteo Darmian og Glenn Whelan i duel om bolden. Manchester, England.  (Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Matteo Darmian og Glenn Whelan i duel om bolden. Manchester, England. (Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Darmian udtaler følgende til Sky Sport Italia:

“Jeg er glad for at være her, og der er ingen grund til at tænke på transfermarkedet, fordi jeg skal ingen steder.

Da jeg fik et opkald fra Manchester United, tænkte jeg ikke længe over det. Jeg sagde selvfølgelig ja, fordi at United er en stor klub. Det er en af de vigtigste klubber i fodboldens historie, hvis man kigger på historien.

Jeg er startet solidt ud, og det er primært fordi at jeg har fået støtte fra alle, i og omkring klubben.

Jeg har en god lang kontrakt, og jeg har på intet tidspunkt tænkt på andet end at afslutte sæsonen med manér. Jeg håber på at jeg kan spille godt, så vi både kan få en god placering, og at jeg kan blive udtaget til landsholdet.”

Læs også: Er Uniteds nyindkøb Darmian og Schneiderlin virkelig så gode?