Af Anders Lang Jensen

Siden en uheldig kamp i Champions League hjemme på Old Trafford mod FC Basel har franske Paul Pogba været ude med en slem skade. Manchester United-tilhængerne venter på, at midtbanestjernen endelig er klar til at tørne ud for The Red Devils igen.

paul pogba løn

Det hele gik for sig den 12. september, hvorfor den franske midtbanestjerne i lang tid nu har måtte se resten af holdet spille mange vigtige kampe. manager Mourinho har tidligere udtalt, at truppen ikke helt var klar til at holdet kunne miste Pogba, der var fast mand på det stjernebesatte mandskab.

Nu melder en kilde tæt ved klubben på Old Trafford, at franskmanden kan øjne et comeback inden længe. Dette skriver nemlig at Pogba kan se frem til comeback om under otte uger. Faktisk forventes det at midtbanekreatøren er klar allerede i starten af december måned. Det melder avisen Daily Star.

Photo by Mark Runnacles/Getty Images

Det er altså gode nyheder for supporterne, der kan sætte dato på, hvornår deres franske stjerner er klar til at hjælpe holdet mod jagten på mesterskabet, der vidst ikke er nogen tvivl om er sæsonmålet, ligesom det er det for mange øvrige topklubber i Premier League.

I går tabte United udebanekampen mod oprykkerne fra Huddersfield Town med danskerne Mathias Zanka og Jonas Lössl i startopstillingen. 2-1 endte kampen højst overraskende for Mourinhos mandskab, der satte vigtige point til i topstriden.

Photo by Dan Istitene/Getty Images

Andetsteds vandt Manchester-rivalerne fra City deres kamp 3-0 mod Burnley, og dermed ligger Pep Guardiola endnu flere point bag sig fra deres øjeblikkelige position på ligaens førsteplads. De to Manchester-klubber forventes at skulle slås om titlen, og disse har holdt stik indtil videre i sæsonen.

Pogbas comeback kan altså komme lige inden det voldsomme juleprogram, alle Premier League-holdene kan se frem til med rigtig mange kampe tætpakket henover juleferien. Franskmandens fysiske tilstand bliver altså fra første sekund testet maksimalt.