Manchester City-stjernen overvejer ifølge engelsk medie et stop på landsholdet. Det meldes at fødslen af hans søn har fået ham til, at overveje fremtiden.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet FourFourTwo har Manchester City-stjernen David Silva, gået ud og udtalt om at han overvejer at stoppe på landsholdet. Den 32-årige kreatør har været ekstremt stærk, både på landsholdet men også hos Manchester City.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

David Silva skulle have fokus på andre ting, end kun fodbold. Da han har fået en søn, som han bruger meget tid sammen med, og har et stort fokus på at opdrage og bruge tid med. Silvas søn blev født for tidligt, og kæmpede for sit liv.

David Silva udtaler følgende:

“Siden VM-slutrunden har jeg haft 100 procent fokus på min søn. Jeg vender tilbage til Manchester søndag, og så vil jeg tænke lidt mere på fodbold. Jeg ved ærlig talt ikke, om jeg vil fortsætte med at spille for Spanien.

Det er noget jeg må overveje og tænke over, i de kommende dage og uger, og når jeg er tilbage i Manchester. I dette øjeblik er det eneste jeg har i hovedet min søn, min kæreste og min familie.

Jeg vil tale med andre folk, måske vil jeg snakke med Pep, men i sidste ende er det hele min helt egen beslutning.”

Den nu 32-årige spanske midtbanespiller, står noteret for hele 125 kampe for det spanske landshold. David Silva er i øjeblikket den sjette spiller på listen over spillere med flest kampe, for det spanske landshold.

At befinde sig på den liste er en bedrift som David Silva godt kan være ret stolt over, da det er en kæmpe bedrift i sig selv. Da der altid er hård konkurrence på det spanske landshold.

Læs også: Skuffende Chelsea-spiller er eftertragtet: Tre PL-klubber vil sikre sig englænderen