Skuffende Chelsea-spiller er eftertragtet af tre PL-klubber, og Chelsea skulle være klar til at sælge, hvis de får et ordentligt bud. Dog meldes der intet om hvad man forventer Chelsea kræver.

Af Lasse D. Drescher

28-årige Danny Drinkwater skiftede til Chelsea, i håbet om at få meget spilletid. Han vandt med Leicester Premier League-trofæet tilbage i 2015-2016, hvilket overraskede alle. Dog har skiftet til Chelsea ikke været en stor succes, for den engelske midtbanespiller.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Nu rygtes Drinkwater væk fra Chelsea, også fordi den nye træner, Maurizio Sarri, ikke forventes at have planer om at bruge englænderen. Et engelsk rygte for tiden melder om at Everton skulle have interesse, i at sikre sig Danny Drinkwater.

Chelsea skulle være klar, til at lade Drinkwater bliver udlejet. Dog fastslås det, at det ikke bliver billigt for en klub at sikre sig Drinkwater. Everton skulle også møde konkurrence fra andre Premier League-klubber, nemlig Huddersfield og Crystal Palace.

Danny Drinkwater blev hentet til Stamford Bridge, for omkring 285.000.000 kroner. Der er ikke så meget som taler for, at det har været en god handel for Chelsea. Derfor er det formentlig også forståeligt, at de har planer om at sælge Drinkwater til højest mulige pris.

Er det på tide at han forlader Chelsea, efter at skiftet ikke blev nogen succes?

Englænderen spillede tidligere hos en af PL-storklubberne, nemlig Manchester United. Det var tilbage i 2008 til 2012, dog fik han nærmest ingen spilletid. Så i de fire sæsoner var Drinkwater udlejet alle fire.

Han var udlejet til de fire følgende klubber, Hudderfield, Cardiff, Watford og Barnsley. Så i 2012 forlod Danny Drinkwater Manchester United, for at skifte til Leicester. Drinkwater befandt sig så hos Leicester fra 2012 og frem til 2017, hvor han så skiftede til London-storklubben Chelsea.

Læs også: Disse spillere forlader med stor sandsynlighed Real Madrid denne sommer