1. Kiko Casilla

    Real Madrid nuværende andetvalg på målmandsposten Kiko Casilla ligner en færdig mand i den hvide Real Madrid-trøje. Thibaut Courtois kunne meget vel blive ny mand på Santiago Bernabeu og så er Casilla mere eller mindre overflødig. Han har aldrig rigtig fået chancen på førsteholdet og det kommer formentlig heller ikke til at ske i den kommende sæsoner. Dog har holdet få ny træner i Julen Lopetegui og derfor kunne der alligevel vær en lille åbning for en chance for Casilla. Den tidligere Espanyol-målmand er dog tæt på et skifte væk fra klubben. 

Dani Ceballos

Den spanske midtbanespiller var nok Europas største talent sidste sommer, da han vandt U21 VM med det spanske landshold. Han valgte at skrive under med Real Madrid og det valg kan man nu diskutere. Han har næsten ikke fået chancen for spilletid på midtbanen i kongeklubben og derfor kunne han denne sommer meget vel blive lejet ud. Måske til hans tidligere klub Real Betis. Et permanent skifte væk fra Madrid er også et mulighed og her kunne klubber som Everton, Sevilla og Monaco være interesserede købere.

Marcos Llorente

Den defensive midtbanespiller er i skrivende stund 23 år, men ikke en spiller, der på nogen måde har slået sit navn fast i hovedstadsklubben i Spanien. Ofte sidder han slet ikke på bænken. Og det giver altså problemer i forhold til spilletid og udvikling af hans kvaliteter. Hvis han vil nå at redde sin karriere inden han bliver for gammel, så  skulle han kraftigt overveje at skifte væk fra Real Madrid denne sommer. Om det er på lån eller et permanent skifte, men han skal have noget spilletid – og den skal være regelmæssig!

Brug piletasterne herunder. Hvis du vil videre til næste side