Manchester City har ikke haft en tilfredstillende sæson og de manglende titler er ikke just noget, der skaber tilfredshed hos ejerne af klubben. Manchester City skal være Europas absolut bedste klubber og hvis det skal ske, så kræver det at man forstærker den stjernespækkede trup endnu mere denne sommer.

På næste side kan du se, hvem der med størst
sandsynlighed er på vej væk fra klubben

Manchester City har allerede været kædet sammen med man store stjerner og nu tyder noget på, at de for alvor er gået ind i forhandlingerne omkring et af Europas største midtbane stjerner. Spilleren selv har netop bekræftet, at Manchester City har forhørt sig og en stor sommertransfer kan måske være nært forestående.

De Bruyne: Ja, Manchester City har kontaktet mig 475512282

Det drejer sig naturligvis om den 23 årige belgier, Kevin De Bruyne, som i øjeblikket spiller for VFL Wolfsburg i den tyske Bundesliga. De Bruyne kom til Wolfsburg i 2014, fra Chelsea og her var transfersummen 180 millioner. Et stort beløb for en ung mand, der ikke havde stor succes i Premier League, men han har for alvor bevist sit værd i Bundesligaen.

Kevin De Bruyne har haft en helt fantastisk sæson, hvor han har scoret hele 10 mål og leveret vanvittige 20 assists. De 20 assists er det højeste antal, en spiller nogesinde har opnået på én sæson i Bundesligaen. I alt er det blevet til 25 assists og 15 mål for De Bruyne i alle turneringer.

De Bruyne bekræftede så igår, at han har været i kontakt med Manchester City:

– City har forhørt sig. Jeg siger altid, at hvis de ønsker at gøre noget, skal de kontakte Wolfsburg og ikke gå gennem mig, siger Kevin de Bruyne til Sky Sports.

VFL Wolfsburg og De Bruynes agent har tidligere udtalt, at interessen for De Bruyne er enorm, men at hans prisskilt er på 350-500 millioner kroner. De Bruyne kunne sagtens ende i Manchester City denne sommer, men det kræver altså, at de arabiske ejere i klubben er klar med den helt store pengepung.

Se hvem der er på vej væk fra Manchester City på næste side.