David de Gea har ifølge engelske medie tre spillere, som han ønsker at se skifte til Manchester United. Dog er de tre spillere ret profilerede, og velspillende i deres klubber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Teamtalk skriver at United-målmanden David de Gea, har et par spillere han gerne vil se hos United. Den spanske målmand har længe været rygtet væk fra Manchester United, da spansk Real Madrid har vist stor interesse.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

David de Gea har udtrykt at han er glad for at spille hos Manchester United. Men Real Madrid bliver ved med at vise interesse, samtidig med at de viser tydelighed for de ikke er tilfredse med Keylor Navas.

En af de spillere som David De Gea gerne vil se Manchester United hente til klubben, er Barcelona-forsvarsspilleren Samuel Umtiti. Franskmanden har været velspillende, og derfor bliver det formentlig ikke billigt, for Manchester United.

De to andre spillere som David de Gea gerne vil se hos Manchester United, spiller til dagligt for Serie A-storklubben Juventus. Det er Miralem Pjanic som er velspillende, og han rygtes nu mod Premier League-storklubben Manchester United.

Eftersom at Pjanic også er en af de store profiler i klubben, bliver det på ingen måde nemt eller billigt. Den sidste spiller som også rygtes mod Manchester United, er også en Juventus-stjerne. Det er argentineren Paulo Dybala.

Den dyreste af de tre spillere

Paulo Dybala er en af nutidens største profiler, og han er super stærkt spillende samtidig. Dybala forventes at kunne være med i kampen om Ballon d’Or i de kommende par år, og derfor er han formentlig ikke på vej væk fra Juventus.

Da han trives godt hos den italienske storklub. Det meldes samtidig at De Gea ønsker at se en af de tre spillere skifte til Manchester United, hvis hann skal blive i klubben. Dog mener Teamtalk at det er usandsynligt, at De Gea vil væk, hvis ikke det opfyldes.

Læs også: Schalke-stjerne er eftertragtet: Europæiske storklubber viser kæmpe interesse