Premier League står for døren. Klubber er rykket ned. Og op. Cardiff City, Fulham og Wolverhampton Wanderes er de nye mandskaber, der skal prøve kræfter med den bedste engelske rækker. Cardiff City er i følge bookmakerne favoritter til at rykke ned. Men de har noget spillere, ændre på den holdning. Det samme er tilfældet med de andre oprykker. Her er en oversigt og oprykkernes største profiler i PL.

7. Cardiff City – Junior Hoilett

Cardiff City må nok være den største favorit blandt de tre oprykkere til at ryge en tur ned i den næstbedste række efter sæsonen. Men det betyder ikke, at de ikke har nogle gode spillere, som kan gøre en forskel og som måske kommer til at bruge sæsonen som springbræt til noget større. Junior Hoilett er en spiller, der tidligere har prøvet kræfter med Premier League og da han var yngre var faktisk et af de store talenter på den engelske scene.

Den canadiske landsholdsspiller var blandt de store talenter, da Blackburn Rovers var i Premier League og han gjorde sig også gældende for QPR for et par sæsoner siden. Nu er han 26 år og det er ved at være tid, hvis han skal bryde igennem på den helt store scene. Han var blandt hovedårsagerne til at den walisiske klub Cardiff rykkede op i sidste sæson. Og han kan meget vel blive afgørende for deres overlevelse i Premier League.

6. Cardiff City – Callum Paterson

Den skotske landsholdsspiller kom til Cardiff City sidste sommer og endte med at blive sæsonens helt store overraskelse. Sammen med Junior Hoilett var han en konstant trussel mod modstanderens forsvar på kanterne og det var ikke noget, der lå i kortene, da han blev hentet til klubben for 50 millioner kroner var en af bundklubberne i den bedste skotske række.

Han er nemlig skolet som højreback, men i Cardiff fandt man hurtigt ud af at udnytte hans offensive kvaliteter og det endte altså med 10 mål og fire assists i sidste sæson. Træner Neil Warnock har gjort et godt stykke arbejde med den 23-årige offensivspiller.

Paterson kan meget vel være jokeren for Cardiff i denne sæson, der skal håbe på at han kan finde netmaskerne lige så mange gange som sidste sæson. For så er der en chance for at de overlever og ikke rykker ned.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side – og læs meget mere om oprykkernes største profiler