Den blot 20-årige midtbanespiller, der til daglig spiller for London-klubben Tottenham, Dele Alli, har sat nye højder for sine fornemme præstationer på det seneste. Det har medvirket til, at den unge englænder nu har slået en rekord, der er værd at bemærke.

Dele Alli (til venstre) og Tottenham-træner Mauricio Pochettino sejrer gårsdagens sejr mod Stoke på udebane. Foto: Action Images via Reuters / Lee Smith

Dele Alli (til venstre) og Tottenham-træner Mauricio Pochettino sejrer gårsdagens sejr mod Stoke på udebane.
Foto: Action Images via Reuters / Lee Smith

I gårsdagens 4-0 sejr mod Stoke scorede han to gange, og det har nu gjort, at den unge englænder har sat en ny og vild rekord.

Dele Alli har sat ny Premier League-rekord ved at være den yngste midtbanespiller til at score 10 eller flere mål i samme sæson.

Læs også: Barcelona-stjerne: Jeg var tæt på at skifte til Real Madrid

Den 20-årige midtbanespilleri har været en af de helt store nøglespillere på Tottenham-mandskabet i denne sæson.

Han kom til Spurs fra MK Dons for en sum af 5 millioner pund, svarende til omtrent 50 millioner kroner, og er siden da slået til i Premier League, Europa League og har sågar fået debut på det engelske seniorlandshold.

Sejren på Britannia Stadium i går medvirker til, at Tottenham nu er fem point efter ligaens førerhold fra Leicester, der har danske Kasper Schmeichel i målet.

Der resterer fire kampe i denne sæson af Premier League.

Læs også: Mamadou Sakho: Mere imponeret over denne spiller end Messi og Ronaldo