I medierne svirer der lige nu rygter om, at en bestemt manager vil tage trænerposten fra Louis van Gaal, der i skrivende stund er manager Manchester United. 

louis-van-gaal-soccer-manchester-united-training-850x560

(Foto af GettyImages)

Ifølge mediet Le 10 Sport har den hollandske træner, Louis Van Gaal, annonceret, at han trækker sig tilbage fra alt fodbold, når kontrakten med De Røde Djævle løber ud i sommeren 2017. De skriver således også, at Jose Mourinho vil overtage det varme trænersæde på det tidspunkt, men faktisk vil han allerede forsøge at kapre jobbet, når denne sæson er færdigspillet.

Læs også: Voldsomme billeder: Fodboldspillere der døde mens de spillede fodbold

Mourinho er i øjeblikket træner for Chelsea, men de tre sidste kampe er endt med nederlag og derfor har han stor chance for at blive fyret. Det ser den portugisiske træner dog ikke som noget problem, da han eftersigende vil gå efter jobbet i den røde del af Manchester hurtigst muligt.

Har været tæt på United før

52-årige Mourinho var tæt på at blive Manchester United-manager allerede i 2013, da Sir Alex Ferguson valgte at gå på pension. På det tidspunkt var han dog træner i Real Madrid, så jobbet gik i stedet til David Moyes, der som bekendt blev en kæmpe fiasko.

Læs også: 10 spillere der er bedre i FIFA 16 end i virkeligheden

Det er ene og alene Chelsea-klubejeren Roman Abramovich, der bestemmer Mourinhos skæbne og der er flere ting, der peger i den forkerte retning, i hvert fald hvis man er Mourinho.

Abramovich og Mourinho har tidligere været i klammeri og haft deres uenigheder omkring diverse ting i London-klubben. Derudover er den russiske holdejer bestemt ikke kendt for at give klubbens trænere lang snor og faktisk er Mourinho en gang før, blevet fyret af ham. Det skete tilbage i 2007 efter uoverensstemmelser med klubbens folk.