Tidligere Premier League-spiller mener at der er en Juventus-stjerne, som kan være med til at sikre Manchester United Premier League-trofæet. Det er argentineren Paulo Dybala, som er på tale.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Teamtalk skriver at Manchester United, endnu engang jagter Juventus-stjernen Paulo Dybala. Den 24-årige argentinske Juventus-stjerne er blandt europas mest eftertragtede fodboldspillere, i løbet af det seneste lange stykke tid.

(Photo: Getty Images)

Dog er den pris som Paulo Dybala er værdisat til voldsom høj, og de fleste forventer ikke Manchester United vil sikre sig Dybala, i den nærmeste fremtid. De har formentlig stor interesse i argentineren, men Manchester-klubben brugte bare mange millioner i sommers.

Paulo Dybala har været super velspillende i denne sæson. Det er i 12 kampe blevet til 12 mål, og tre assist for den argentinske landsholdsspiller. Der er mange som rygter den argentinske stjerne mod alle de europæiske storklubber.

Dog er der stadig noget forventning om, at Manchester United vil handle ind i løbet af januars transfermarked. Da de vil gøre hvad de kan, for at sikre sig en stærkere trup så de kan indhente Manchester City på førstepladsen i Premier League.

Raymond Wilkins er tidligere Chelsea og Manchester United-spiller, og han mener at Manchester United bør sikre sig Paulo Dybala. Raymond Wilkins står noteret for over 300 kampe samlet, hos de to Premier League-storklubber Chelsea og Manchester United.

Ray Wilkins udtaler følgende til Sporting Bet:

“Hvis jeg var Manchester United, så ville jeg hente ham hurtigst muligt. Manchester City får problemer, hvis United sikre sig Dybala. Han er en af de bedste spillere i verden, og han ville få Premier League et niveau op.

Hvis jeg var scout for en af de store klubber i Premier League, ville jeg sendes mod Argentina, da de levere rigtig mange stjerner ligesom Paulo Dybala er blevet.”

Læs også: Portugisisk landsholdsspiller rygtes mod Manchester United