Inter-spilleren Joao Mario rygtes væk fra Serie A-storklubben Inter Milan. Der er ifølge engelsk medie stor interesse, fra Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige Inter-profil Joao Mario rygtes væk fra Serie A-storklubben Inter Milan. Den portugisiske kantspiller rygtes ifølge det engelske medie Metro, mod Premier League-storklubben Manchester United.

(Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Det meldes at José Mourinho har lidt planer om at hente Joao Mario til Old Trafford, muligvis som en erstatning for Henrikh Mkhitaryan. Dog understreger mediet at de ikke helt forstår, hvorfor Mkhitaryan skal erstattes.

Da den armenske kantspiller har haft nogle dårlige kampe, men også nogle gode kampe. Derfor er det ikke en katastrofe, og det forventes at Henrikh Mkhitaryan formentlig blot har brug for en masse spilletid.

Corrierre dello Sport skriver at prisen som Inter-profilen formentlig vil koste, ligger på omkring 335.000.000 kroner. Det er en pris som ikke ligefrem bør være et problem for Manchester United at betale, hvis de vil sikre sig portugiseren.

Joao Mario forlod sidste sæson den portugisiske storklub Sporting, for netop at skrive under med Serie A-klubben Inter Milan. Det har dog ikke været nemt for den 24-årige spiller, at få spilletid hos Inter.

Det er blot blevet til fire Serie A-kampe fra start, for den portugisiske kantspiller. Portugiseren har dog vist at han besidder nogle evner, men om Joao er manden for Manchester United vides ikke.

Hvor ender den armenske Manchester United-spiller henne?

Manchester United sikrede sig i sommers Henrikh Mkhitaryan, fra den tyske storklub Borussia Dortmund. Den handel var ikke helt billig for den engelske storklub, men det forventes at Mkhitaryan blot har brug for godt med spilletid.

Dog forventes et salg af den armenske landsholdsspiller, ikke at være på tale for José Mourinho og Manchester United. Da de formentlig stadig ser potentiale i Henrikh Mkhitaryan hos Manchester United.

Læs også: Flere PL-klubber interesseret i Monaco-superstjerne