Liverpool-forsvaren Mamadou Sakho rygtes endnu engang væk fra Liverpool. Der er stor interesse fra to Premier League-konkurrenter, ifølge Telegraph.

Af Lasse D. Drescher

Mamadou Sakho på 27 år rygtes væk fra Liverpool, og der er ifølge engelske medie stor interesse fra engelske klubber. Crystal Palace og West Bromwich er ifølge Telegraph de to klubber, som er i kamp om franskmandens underskrift.

Foto: Clive Brunskill/Getty Images)

Det forventes samtidig at Jürgen Klopp og Liverpool, bør overveje at sælge Mamadou Sakho imens hans pris stadig ligger lidt højt. Samtidig med at det på ingen måde tyder på, at Sakho vil få meget spilletid hos Liverpool.

Grundet den forventede manglende spilletid for den 27-årige franskmand, bør han overveje et skifte væk fra Anfield. Prisen på Sakho ligger ifølge Telegraph på omkring 245.000.000 kroner, på nuværende tidspunkt.

Grunden til at West Bromwich pludselig viser interesse i Mamadou Sakho, er formentlig fordi en af deres midtstoppere rygtes væk fra klubben. Det er den 29-årige forsvarsspiller Jonny Evans som i øjeblikket rygtes mod Manchester City.

Kan det gå lige op for West Bromwich?

Dog meldes det at Evans formentlig bliver solgt for den samme sum som Sakho forventes at koste. Derfor kan det for West Bromwich gå lige op, mere eller mindre. Såfremt det hele falder på plads.

Læs også: PSG-forsvarsspiller er millimeter fra skifte til Tottenham