Den 24-årige PSG-højreback Serge Aurier har ifølge engelsk medie mere eller mindre, skrevet under med Premier League-storklubben Tottenham.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige Paris Saint-Germain højreback Serge Aurier, har ifølge engelsk medie mere eller mindre skrevet under med Premier League-storklub. The Telegraph skriver at Tottenham er millimeter, fra at sikre sig Aurier.

Foto: Getty Images

Der skrives i samme stund at Serge Aurier skriver under med Tottenham i den kommende uge. Det har gjort at flere Tottenham-fans allerede er begyndt at byde Aurier velkommen, på de sociale medier.

Prisen som Tottenham betaler ligger ifølge Telegraph på omkring 185.000.000 kroner.

Det hele startede i går med, at Serge Aurier måske fortalte lidt for meget til det franske medie Canal+. Aurier udtalte ifølge mediet, at hans skfite til Tottenham var så godt som afgjort. Det gjorde backen lige efter en solid 3-0 sejr over St. Etienne.

Der er dog blandede følelser hos Tottenham-fansene, om at hente Serge Aurier til klubben. Der er nogle som byder den 24-årige velkommen, imens andre ikke forstår handlen fordi de ikke synes Aurier er god nok.

Kan Pochettino rette op på problemerne?

Serge Aurier har også tidligere bevist, at han ikke áltid opføre sig som han burde. Dog understreger nogle fans også at det kan være at Pochettino kan rette op på de problemer, som Aurier skaber for sig selv til tider.

Læs også: Cleverley: Derfor er skiftet VÆK fra Everton det rigtige