Wolfsburg-stjernen Ricardo Rodriguez rygtes endnu engang væk fra klubben. Ifølge et medie står der to Premier League-klubber, og en Serie A-klub klar.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at de to Premier League-storklubber, Arsenal og Chelsea, vil forsøge at hente en af Bundesligaens bedste forsvarsspillere til Premier League. Spilleren er fra Schweiz og han spiller til dagligt som venstreback hos Wolfsburg.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Spilleren der er tale om er selvfølgelig Ricardo Rodriguez. Den 24-årige schweizer har meget erfaring, og de fleste vil nok sige at de føler at han har spillet i mange flere år, end han har. Rodriguez spiller samtidig som om han er mere erfaren, end han er.

Calciomercato skriver dog at der kommer konkurrence om Wolfsburg-stjernen. Efter at Serie A-klubben Inter har fået kinesiske ejere, har de fået flere penge og arbejde med. Derfor vil Inter med i kampen, om den velspillende venstreback.

Prisen på Wolfsburg-stjernen

Det forventes at Ricardo Rodriguez kommer til at koste omkring 135.000.000 kroner. Calciomercato skriver at prisen ikke er højere, fordi at Rodriguez’s kontrakt udløber i 2018, og derfor falder hans pris, såfremt han ikke forlænger kontrakten.

Læs også: Kan Emery føre PSG til CL-triumf?