Chelsea var særdeles ivrige efter at hente Paul Pogba til klubben, hvor de afgav et bud på knap 700 millioner. Den tidligere Manchester United-midtbane var også eftertragtet af Barcelona, men insisterede på, at det ikke var det rette tidspunkt at forlade Juventus, skriver Daily Express.

Læs også: Hangovers – Dagens landskampe og Dagens Bets

Paul Pogba udtaler følgende til The Sun:

– Hvorfor jeg ville blive? Jeg havde ikke noget motiv for at skifte, det var ikke det rigtige tidspunkt.

Læs også: Tottenham-stjerne tror på Martial

– Det var aldrig forventet, at jeg ville skifte, og der er ikke nogen grund til, at jeg ikke fortsætter her i længere tid, lad os se.

Pogba afviser ikke skifte til Barca

22-årige Pogba tilføjer:

– Får jeg en aftale med Barca i Januar? Jeg ved det ikke, for nu er jeg i Juventus, og jeg fokuserer kun på dem, fordi vi har ikke startet sæsonen godt. Resten må vi tage til den tid.