Efter gårsdagens noget skuffende  0-0 resultat, så er det tid til at komme op på hesten igen. Mandag skal landsholdet være topklar igen og have smidt skuffelsen af sig:

Der er 9 landskampe idag, og 4 af dem er tv-transmitteret. Det burde kunne kurere de fodboldmæssige tømmermænd efter det uafgjorte resultat i går.

Fokus i denne artikel er på:

Rusland – Sverige – vises på Kanal 6 – kampstart 18:00
Spanien – Slovakiet – vises på Kanal 6 – kampstart 20:45

Her klokken 10 ser oddsene således ud på Betfair, der er kendt for sine høje odds på deres Bet Exchange. Oddsene forandrer sig i løbet af dagen så sørg for selv at checke op på dem hos BetFair.

oversigt

 

Gå til Betfair her

Dagens kamp er uden tvivl Rusland – Sverige.

Rusland skal vinde for at have en mulighed for at tage 2. pladsen i deres pulje fra Sverige.  Rusland er med hjemmebanefordel naturlige favoritter mellem to jævnbyrdige hold, men der er også faktorer der taler til Sveriges fordel.

  • Rusland har fået en ny træner – og det virker ikke sandsynligt at holdet har fået fjernet deres problemer på kun en uge med den nye træner.
  • Zlatan er tilbage
  • Ruslands centerforsvar, der langt fra tidligere har fungeret optimalt kan få meget store problemer mod Zlatan

Rusland SKAL vinde. Sverige kan “nøjes” med en uafgjort.

Spanien kæmpefavorit

En anden kamp der er interessant fra et Betting perspektiv er Spanien mod Slovakiet. Med et odds på 1,28 vil det sige at regnestykket for os hedder vil det lyde vil Spanien vinde mere eller mindre end 4 ud af 5 gange mod Slovakiet på hjemmebane. Vores vurdering er et klart ja.

Hvad taler imod dette:

  • Slovakiet kører fantastisk for tiden og er det eneste ubesejrede hold i Gruppe C med 18 point.
  • Slovakiet er Spaniens onde ånd – Spanien har ikke vundet over Slovakiet i de 2 sidste kampe.

Men med Pedro i fuld gang i Chelsea og med hvad alt tyder på at Sergio Ramos er tilbage i startopstillingen for Spanien og modsat at nogle af Slovakiets absolut stærkeste profiler er ude med karantæne – Martin Skrtel (Liverpool) og Juraj Kucka (AC Milan) har begge karantæne.

Det interessante Bet – Sverige sikrer puljens førsteplads med et “X”

Sverige skal ikke bruge en sejr – de skal sørge for at Rusland ikke vinder. Nu er bolden rund, men man skal ikke glemme at Sverige er et superstærk defensivt hold, og et interessant bet her kunne være at fokusere på at Sverige ikke har en interesse i at vinde, men blot at få et X med hjem på bogen. Det giver et odds på 3,25 på et X

interssant_bet

Husk du får 3 free-bets på 100 kroner oveni hos Betfair som ny spiller ved placering af et bet på 100 kroner.

Sæt dit bet her

Det sikreste Bet – Spanien vs Slovakiet “1”

Spanien hjemmebane.

Nøgleprofiler ude for Slovakiet

Derfor det tætteste vi kan foreslå på et safebet er Odds 1,28 på Spanien

sikker_bet

Husk du får 3 free-bets på 100 kroner oveni hos Betfair som ny spiller ved placering af et bet på 100 kroner

Sæt dit bet her

Vanvidsbettet – Mental  meltdown for Rusland og Spanien

vanvidsbettetAt finde et vanvidsbet, der alligevel har en vis sansynlighed for at gå igennem er jo altid interessant.

Spanien – Slovakiet “2”   Spanien går på banen med alle de forventninger, der er for at de skal vinde. Alt andet end sejr er decideret uacceptabelt.  Særligt når kampen går ind i de senere faser og hvis Spanien ikke har brudt igennem med en føring, så vil de gå i fuld offensiv. En uafgjort kamp eller et nederlag vil runge lige hult i den spanske presse. En fuld offensiv vil skabe en muligheder i den anden ende og det vil være en af Slovakiets store muligheder i denne kamp.

Rusland – Sverige “2” Rusland har fået ny træner og har helt sikkert en række ændringer i strategi for det russiske landshold. Det er langt fra sikkert, at det er godt nok implementeret i Ruslands taktikker og rutiner, og dette kan forårsage kæmpe kiksere, hvilket Sverige i så fald skal gribe. Og så er Zlatan naturligvis altid en One Man joker army!

Det er et vanvidsbet, så det er naturligvis kombinationen vi syntes er spændende, og med en indsats på 100 kroner så er den samlede præmiesum i skrivende stund på 5.200 kroner  (husk du får 3 free-bets på 100 kroner oveni hos Betfair som ny spiller ved placering af et bet på 100 kroner) .

Sæt dit bet her